Monday, February 20, 2012

Star Cruise Libra

hyee peeps!
im just back from Penang.
waaaaaaaaaaaaa.
letih gile ok!
sekarang ni baru tau macam mane organizer event keje.
sumpah memang penat!
tambah-tambah kalau dapat team yang tak reti bagi commitment!
korang memang tak gune la senang cite.
malas aku nak hurai panjang perangai tu.

so far, for me event ni ok la.
tapi bile memikirkan perangai sorang-sorang,
aku meluat laaaaaa!!!!!
panas hati betul.
dah tu ade pulak makhluk yang pegi free, tapi mengaku bayar.
ko ingat aku tak tau?
pastu dok buat muke pulak.
kalau cun, aku tak heran sangat.
ni apee punn takdeeeeeeee!!!
nasib baik ko tua.

yang tua punya hal dah settle.
sekarang hal yang muda pulak.
aku nak pesan la kan, kalau ko tu crew,
buat cara crew la.
jangan dok menayang muke je!
keje tak reti buat.
ingat hot?
sorry la you.
sikit tak hot la weyyyyyyyyyy!

malas dah nak membebel...
korang tengok je gambar ye...

ni manusia yang kiteorang bawak.
tengok muke pun dah tau jenis-jenis masalah kan?
ingat nak jadi jujur, tapi tak perlu la kot.
HAHA.
girl's crew.
tengok &
teka la yang mane bermasalah.
;)
my cabin-mate
with lecturer aka mentor
twins???
:P
orang kaye event ni!!!
VVIP
me, nurul, nisa & kyo,
have to take care of this girl!
star cruise im coming!!!
sporting habisss
ni model titanic versi PTPL.
HAHAHAHA

atas cruise dah.
hehehe.

cabin for 2 pax
witt! witt!
hehehe.
dinner atas kapal ok!
:P
lepaking 

sampai sini dulu yee blogger.
nanti aku update lagi.
tunggu yer! 
:D


Lots Of Love :)
will be update more later

2 comments:

  1. mmg best gila.. ampa dok atas kapal tu mmg rsa mcm titatic habis.. hahaha..

    ReplyDelete